canada goose Wows is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites die lokaal beter gevonden willen worden in Google. Wows werkt momenteel met name voor tandartspraktijken en orthodontisten.

canada goose Veel praktijken willen meer cliënten maar weten niet hoe ze dit effectief aan kunnen pakken. Wows kan daarin helpen. Met al 13 jaar ervaring bij grote en kleine bedrijven kan Wows ervoor zorgen dat uw praktijk meer klanten aantrekt via uw website.

Wie is Wows?

celine handbags Ik, Wouter van der Meij, ben in 2003 begonnen met webdesign en online marketing. Toentertijd nog als hobby. In 2013 ben ik Wows gestart om mezelf te verhuren als SEO specialist aan bedrijven.

celine bags Ondertussen heb ik met kleine en grote bedrijven gewerkt. Ik ben onder andere werkzaam geweest voor SNS Bank, HappyHome, Vakantieveilingen, BoerenBed, Zilveren Kruis Achmea, EuroRelais en een aantal webshops.

Naast deze bedrijven heb ik ook veel lokale MKB’ers geholpen met hun marketing. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen hoofdzakelijk voor MKB bedrijven te werken vanwege de persoonlijke aanpak en het snel kunnen schakelen.

Momenteel verzorg ik hoofdzakelijk de online marketing voor tandartspraktijken. Voor tandartsen is het belangrijk om goed gevonden te worden op lokaal niveau. Daarnaast is het belangrijk dat de website de bezoeker begeleid naar een contactmoment, per email of telefoon. In dat opzicht is iedere cliënt verschillend. De ene is bang voor de tandarts, een ander wil een second opinion, en je hebt mensen die nieuw in de regio zijn en een tandarts zoeken. Voor al deze groepen mensen zijn verschillende aanpakken nodig via de website. Dit thirteen is geheel te stroomlijnen op verschillende pagina’s en uitleg zodat de bezoeker zich op haar gemak voelt op uw site, de juiste informatie vind en u belt voor een afspraak.

Ik kan u helpen met de online marketing (krijgen van bezoekers), conversie optimalisatie (van bezoekers klanten maken), en ik kan zelfs helpen in het onderhoud van de website zelf (webdesign).